Ágyi poloska információk és megrendelés

Poloskairtás 24 órán belül Budapesten. Minőségi garanciával. Kiszállási díj nélkül.

Ágyi poloska felkutatása

Ágyi poloska információk. Érdeklődés és megrendelés:

Ágyi poloska szemle mikor kell?

  • Ágyi poloska gyanú (alvást követően csípésnyomok a testen) esetén kulcsmomentum.
  • Rovarirtás csak akkor történjen a lakásban, ha kétséget kizáróan bebizonyosodik: ágyi poloska van a hálószobában.
  • Szakmai és etikai szempontból is alapvető fontosságú, hogy ne terheljük a megrendelő környezetét vegyszerekkel feleslegesen.
  • Ágyi poloska csípéshez hasonló tüneteket ugyanis okozhat ételintolerancia vagy mosópor allergia is.

Menjen biztosra! Kérjen ágyi poloska felderítést! Szakértő rovarirtó fogja megállapítani: van-e ágyi poloska a lakásában.
Ha nincs ágyi poloska, rovarirtásra sincs szükség.

Ágyi poloska felderítés

Hogyan zajlik az ágyi poloska szemle?

A szakszerű ágyi poloska szemle az ágy minden zugára, továbbá az alvó ember három méteres környezetére terjed ki.

A poloskairtó szakember élő vagy holt ágyi poloska után kutat, illetve pontosan beazonosítható nyom (lárvabőr, ürülék, poloska pete) után. Egyetlen ágyi poloska észlelése elég, ez a poloskairtás határozott szükségességét jelenti. A helyszínen lévő szakember pontos iránymutatásokat ad a lakás poloskairtásra való előkészítéséhez.

A poloskairtás általában külön időpontban történik, mivel a az ágy 2-3 méteres körzetét ki kell pakolni, a kényes tárgyakat zsákozni kell. Ez több óra is lehet. Külön egyeztetés alapján, előkészített helyen akár azonnal is elvégezhető a poloskairtás.

Mit kell tudni az ágyi poloska felderítésről?

Kérdések és Válaszok

Az ágyi poloskák az alvó ember két méteres körzetében rejtőznek. Ezeket a helyeket igen alapos rovarirtószeres kezelésnek kell alávetni. Ha ezek a búvóhelyek nem hozzáférhetőek (zsúfolt ágyneműtartó, telepakolt könyvespolc), akkor nem férünk hozzá a kezelendő helyekhez. Ha szabaddá tesszük az ágyi poloska rejtekhelyeket, akkor nagy alapossággal lehetséges poloskairtást végezni. Zsúfolt, telepakolt hálószobában az ágyi poloska irtása nem lesz eredményes.

Kérjük tegyen meg mindent amit lehet. Mi is így fogunk tenni, abból a körülményből igyekszünk a legtöbbet kihozni, melyet biztosít számunkra. Azonban tudni kell, hogy zsúfolt lakásban nem tudunk alaposan dolgozni, ennek pedig egyenes következménye hogy az ágyi poloska irtását egyszer vagy többször meg kell majd ismételni. Jól előkészített szobában viszont általában egyszeri poloskairtás is 100%-os eredményt ad. Az ismétlő poloskairtást azonban nem tudjuk kizárni.

Ennek több oka is van. Egyrészt személyes tárgyak mozgatásáról, elpakolásáról van szó, ehhez semmi köze egy lakásba betoppanó poloskairtó szakembernek. Másrészt ezen tárgyakat idővel elő kell majd szedni, és nem árt ha tudja az ember hogy melyik tárgy hová került. Továbbá a hálószobák előkészítésének időbeni szükséglete az egyes helyeken más és más. Minimál berendezés esetén néhány perc, zsúfolt szoba esetén akár több óra is lehet. Ezt az időben bizonytalanságot nehéz a kártevőirtó szakembernek egy korrekt árazásban érvényesítenie, ezen kívül a következő munkáját sem tudja időben kalkulálni, hiszen nem tudhatja hány óráig kellene neki pakolászni a lakásban.

Ne tegye. A bútorok mozgatása, esetleges felfordítása a poloskairtó szakember feladata, az irtás előtt. Öntől azt kérjük, hogy a bútorok és felületek kipakolását, szabaddá tételét tegye meg az ágyi poloska irtás előtt. Legyen hozzáférhető minden bútor, kezelendő tárgy.

Fogjon nagy méretű szemeteszsákot (120-160l-es megfelel, minél erősebb anyagú legyen), majd tegye bele ezeket a tárgyakat. A zsákot kösse le úgy, hogy az ágyi poloska bizonyosan ne tudjon kimászni belőle. A zsákozott tárgyakat 3 hónapos pihentetés után veheti elő, ez idő alatt az esetlegesen bennük megbúvó ágyi poloska éhen pusztul. Hűvös helyen (pincében) ez az idő akár 6 hónap is lehet

Sajnos nem lesz eredményes a házilagos poloskairtás. A profi irtószerekkel végzett szakszerű irtás is ismétlésre szorulhat. A házilagos poloskairtáshoz meg kell venni egy csomó flakon szabadforgalmú rovarirtószert, ennek költsége önmagában is nagyobb lehet a szakember által végzett poloskairtás költségénél. Azonban a bolti irtószerek hatóanyagai, koncentrációja és hatástartóssága nem képes maradéktalanul elpusztítani a lakásban rejtőző ágyi poloska populációt. Sok ezer forint elköltése után kell majd szakembert hívni, továbbá a szakszerűtlen fújkodás ellenállóképességet alakít ki az ágyi poloskák szerveztében az irtószerekkel szemben.

A poloskairtás fő és alapművelete a szakszerű felületi permetezés. Ennek alapossága döntő fontosságú, az eredményesség szempontjából. Ha a lakás nem zsúfolt, és a felhasznált irtószer tartalmaz kiűző hatású komponenst, akkor kitűnő minőségű poloskairtás végezhető – hidegköd nélkül is.